Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δήλωσε διατεθειμένος να συνδράμει νομικά τους δυο Έλληνες που κρατούνται στην Τουρκία

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δήλωσε διατεθειμένος να συνδράμει νομικά τους δυο Έλληνες που κρατούνται στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, δήλωσε σήμερα τη διαθεσιμότητά του να παράσχει οποιασδήποτε μορφής νομική συνδρομή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Αναλυτικότερα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, με σημερινή απόφαση του προεδρείου του, δηλώνει τη διαθεσιμότητά του και μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία πάντοτε με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, εφόσον του ζητηθεί, να παράσχει οποιασδήποτε μορφής νομική συνδρομή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε προς τούτο σχετική επιστολή στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM