No.1

Λοβέρδος για Προκαταρκτική Novartis: Όλα εν κρυπτώ για να προστατεύσουν όσους συμμετείχαν στην πλεκτάνη

Λοβέρδος για Προκαταρκτική Novartis: Όλα εν κρυπτώ για να προστατεύσουν όσους συμμετείχαν στην πλεκτάνη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

«Από το "όλα στο φως" στο "όλα εν κρυπτώ" μια κυβερνητική απόφαση δρόμος», σχολιάζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για την απόφαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης να τηρηθεί η αρχή της μυστικότητας.

«Η άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην πρόταση της ΔΗΣΥ, που αποδέχτηκαν Ποτάμι και ΚΚΕ, να υπάρξει δημοσιότητα στις συνεδριάσεις της επιτροπής για την προκαταρκτική εξέταση πιστοποιεί ένα και μόνο: την πρόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γίνουν όλα εν κρυπτώ για να προστατεύσουν όλους όσοι συμμετείχαν στην πλεκτάνη», αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της τήρησης της αρχής της μυστικότητας των συνεδριάσεων τάχθηκε η πλειοψηφία των μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Novartis, στη σημερινή πρώτη συνεδρίασή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια