Φρίκη γα τουρίστες στη Σενεγάλη - Βίασαν δύο γυναίκες του γκρουπ και τους λήστεψαν

Φρίκη γα τουρίστες στη Σενεγάλη - Βίασαν δύο γυναίκες του γκρουπ και τους λήστεψαν Facebook Twitter
0

Ληστές επιτέθηκαν σε μια ομάδα Ισπανών τουριστών στη Σενεγάλη και βίασαν δύο γυναίκες πριν διαφύγουν με χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, δήλωσε σήμερα ένας συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της αφρικανικής χώρας.

Η επίθεση συνέβη την Πέμπτη κοντά στην μικρή πόλη Ντιουλουλού στην νότια περιοχή Καζαμάνς, μία από τις φτωχότερες της χώρας, που είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες για τα τροπικά δάση και τις αμμώδεις παραλίες της.

Η ισπανική πρεσβεία στη Σενεγάλη επιβεβαίωσε την επίθεση ενάντια σε τέσσερις στην Καζαμάνς, αλλά δεν σχολίασε την αναφορά για το βιασμό.

Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι προσφέρει προξενική βοήθεια σε μια ομάδα Ισπανών υπηκόων στη Σενεγάλη.

Οι Ισπανοί τουρίστες ταξίδευαν με ένα ενοικιασμένο όχημα που οδηγούσε ένας Σενεγαλέζος οδηγός όταν έπεσαν σε ενέδρα μιας ένοπλης συμμορίας.

Οι δράστες άρπαξαν πάνω από 4.000 ευρώ και βίασαν δύο γυναίκες στην άκρη του δρόμου πριν τραπούν σε φυγή, σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, που μίλησε τηλεφωνικά στο πρακτορείο Ρόιτερς, υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Ο στρατός αναζητεί τους δράστες, συμπλήρωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM