Στον ανακριτή 44χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό και συμμετοχή σε επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας

Στον ανακριτή 44χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό και συμμετοχή σε επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας Facebook Twitter
(φώτο αρχείου) EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησαν την Παρασκευή στη Μόρια οι αστυνομικοί, ο οποίος παραπέμφθηκε στον Ανακριτή με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για τα αδικήματα του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της διέγερσης για την τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος και της αντίστασης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 44χρονος κατηγορείται ότι προχθές, Πέμπτη (14/12), μπήκε παράνομα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια όπου φέρεται να έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων και να συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς παρότρυνε και αλλοδαπούς υπηκόους στη διάπραξη παράνομων ενεργειών και συγκεκριμένα τους παρότρυνε να επιτεθούν κατά των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου που βρίσκεται μέσα στον καταυλισμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM