ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέμπτος στο Παγκόσμιο ο Μιχάλης Ιωσηφίδης

Πέμπτος στο Παγκόσμιο ο Μιχάλης Ιωσηφίδης Facebook Twitter
0

Την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U23 που διεξάγεται στην Πολωνία κατέκτησε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στα 98κ. της ελληνορωμαϊκής και διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο κρίσιμο αγώνα με τον Τούρκο Μπασκόι έβαλε τις βάσεις για να ανέβει στο βάθρο, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-4.

Ο Ιωσηφίδης στους «16» ηττήθηκε με 7-1 από τον Κουοσμάνεν. Ο Φιλανδός αθλητής, όμως, προκρίθηκε στον τελικό και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Νουρίγεφ (Αζερμπαϊτζάν) με 3-2, αλλά στη συνέχεια λύγισε από τον Μπασκόι.

Στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσεκερίδης. Στην πρώτη του εμφάνιση για το 2017 ο αθλητής του ΠΑΟΚ επικράτησε στον προκριματικό γύρο με τεχνική πτώση (10-1) του Ισπανού Φρεσνάδα. Στους «16» ηττήθηκε από τον Σιλβάσι. Ο Ούγγρος αθλητής, όμως, έφτασε έως τον τελικό και «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Τσεκερίδη.

Στο πρώτο ρεπεσάζ ο 'Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 6-4 του Στανκεβίτσιους (Λιθουανία). Στο δεύτερο ρεπεσάζ που θα του έδινε την πρόκριση για τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Αμπάσοφ (Αζερμπαϊτζάν) με 7-1.

Τέλος στα 75κ. ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μπερντιέου (Λευκορωσία) με 9-0 και αποκλείστηκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ