Αναβλήθηκε η δίκη 10 συλληφθέντων για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Αναβλήθηκε η δίκη 10 συλληφθέντων για τα επεισόδια στα Εξάρχεια Facebook Twitter
Αlexandros Michailidis / SOOC
0

Για την 1η Δεκεμβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη 10 συλληφθέντων κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή, μετά την πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς δεν προσήλθαν στο δικαστήριο οι αστυνομικοί που έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, ανάμεσα στους οποίους είναι και τέσσερις ξένοι υπήκοοι, είναι ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου από το Σάββατο, οπότε και είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αφορούν, ανά περίπτωση, τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.

Αύριο πρόκειται να οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν δύο από τους συλληφθέντες στα Εξάρχεια, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Ελλάδα / Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα στην Ελλάδα – Αναμένονται εξαιρετικά θερμές ημέρες και «καυτές» νύχτες στα αστικά κέντρα
LIFO NEWSROOM