Ατύχημα είχε ο πρόεδρος της Ισλανδίας- Έσπασε τη μύτη του πέφτοντας ενώ έκανε μπάνιο

Ατύχημα είχε ο πρόεδρος της Ισλανδίας- Έσπασε τη μύτη του πέφτοντας ενώ έκανε μπάνιο Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ισλανίας Γκούντνι Γιοχάνεσον αποκάλυψε σήμερα ότι έσπασε τη μύτη του όταν έπεσε στο μπάνιο του επειδή κάηκε από το καυτό νερό με το οποίο είχε γεμίσει την μπανιέρα του.


"Το ζεστό μπάνιο αποδείχτηκε υπερβολικά ζεστό" σχολίασε στη σελίδα του στο Facebook ο 49χρονος πρώην καθηγητής ιστορίας, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το πάθημά του.


Ο Γιοχάνεσον, το αξίωμα του οποίου είναι απλώς τιμητικό, εξήγησε ότι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και του έκαναν ράμματα. Το τραύμα του δεν είναι εμφανές και κατά τα άλλα είναι καλά στην υγεία του.


Ο Γιοχάνεσον δεν πρόσκειται σε κανένα πολιτικό κόμμα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ισλανδία, όπου εξελέγη πρόεδρος τον Ιούνιο του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Διεθνή / H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Η τουρκική κυβέρνηση απαγορεύει τη χρήση όρων όπως «κοινωνικό φύλο», «σεξουαλικός προσανατολισμός» και «LGBT» το 2025 - Οι σημαντικότερες επιθέσεις και η κατάσταση των δικαιωμάτων στην Τουρκία
LIFO NEWSROOM