ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τραμπ απειλεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμα

Ο Τραμπ απειλεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμα Facebook Twitter
0

«Αν ο υπουργός εξωτερικών της Βόρειας Κορέας απηχεί τις σκέψεις του ανθρωπάκου πυραύλου κανείς από τους δύο τους δεν θα είναι εδώ για πολύ καιρό», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας την ομιλία του Βορειοκορεάτη υπουργού Εξωτερικών στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και απειλώντας ευθέως τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο Ρι δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ότι η στόχευση του ηπειρωτικού εδάφους των ΗΠΑ με ρουκέτες είναι αναπόφευκτη, αφότου ο «κύριος σατανικός πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ «άνθρωπο πύραυλο».

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι χθες, σε μία επίδειξη δύναμης, για την οποία το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δείχνει το εύρος των στρατιωτικών επιλογών που διαθέτει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά πέταξαν στον διεθνή εναέριο χώρο επάνω από τη θάλασσα ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέας.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM