Βρετανία: Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση στο μετρό

Βρετανία: Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση στο μετρό Facebook Twitter
0

Και δεύτερος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία που ερευνά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο, ανέφερε η αστυνομία.

 

Ο άνδρας, που είναι 21 ετών, συνελήφθη στο προάστιο Χάουνσλοου του δυτικού Λονδίνου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

 

Κρατείται βάση του Τρομοκρατικού Νόμου της Βρετανίας και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, χθες πάντως, έξι ώρες μετά την πρώτη σύλληψη, ενός 28χρονου στο Ντέβερ, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι στο προάστιο Sunbury-on-Thames, σε μια επιχείρηση κατά την οποία οι κάτοικοι διατάχθηκαν να εκκενώσουν τα γύρω σπίτια αμέσως.

Εκατοντάδες αξιωματικοί ερευνούν για να βρούν πόσα άτομα και ποια βρίσκονται πίσω από την τοποθέτηση της εμπρηστικής βόμβας στο μετρό του Λονδίνου το πρωί της Παρασκευής. Από τη βόμβα τραυματίστηκαν 30 άτομα, κανένας πάντως σοβαρά. Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις τραυματίες.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM