Κικίλιας για Eldorado: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας «Ίρμα» για την Ελλάδα

Κικίλιας για Eldorado: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας «Ίρμα» για την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσει στη χώρα ενώ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας από την ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας σημείωσε: «Λυπάμαι που θα το πω αλλά από το στόμα του πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Το επενδυτικό κρεσέντο έρχεται να γίνει αποχώρηση για την ElDorado και η Ελληνικό ΑΕ αναμένεται να μπλοκαριστεί ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές»

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του» πρόσθεσε ο κος Κικίλιας.

Πηγή: skai.gr

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM