Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκάδα - Νεκρός ένας 17χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκάδα - Νεκρός ένας 17χρονος Facebook Twitter
0

Ένας νεαρός 17 ετών, αλβανικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες το απόγευμα στη Λευκάδα, και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη στην άσφαλτο. 

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο του νησιού, ο 18χρονος επιβάτης της μοτοσικλέτας.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Λευκάδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM