Δύο γυναίκες και ένας άντρας μήνυσαν τον Usher επειδή δεν τους πληροφόρησε ότι έχει έρπη πριν τη σεξουαλική επαφή

Δύο γυναίκες και ένας άντρας μήνυσαν τον Usher επειδή δεν τους πληροφόρησε ότι έχει έρπη πριν τη σεξουαλική επαφή Facebook Twitter
0

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας στρέφονται εναντίον του σταρ της R&B Usher και κατέθεσαν μήνυση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, κατηγορώντας τον ότι δεν τους ενημέρωσε πριν από τη σεξουαλική επαφή, ότι έπασχε από έρπητα των γεννητικών οργάνων. Στη μήνυση ο Usher κατηγορείται μεταξύ άλλων για απάτη και αμέλεια.

Ωστόσο μόνο η Quantasia Sharpton επέλεξε να μιλήσει δημόσια για τη μήνυση σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα και τα άλλα δύο ονόματα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Η Sharpton ισχυρίστηκε ότι ο Usher δεν την ενημέρωσε όταν την «διάλεξε να πάει στα παρασκήνια μετά την συναυλία».

«Ήταν τα γενέθλιά μου γι 'αυτό φορούσα μια κορώνα γενεθλίων», είπε. Ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την είχε δει στην συναυλία και έβαλε ένα φύλακα να την καλέσει στα παρασκήνια.  Είπε επίσης ότι αργότερα ο ίδιος ο Usher την κάλεσε στο κινητό της και πήγε να την επισκεφτεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι έπασχε από έρπητα, δεν  μπορούσα να το πιστέψω, δεν θα είχα συναινέσει ποτέ αν το γνώριζα», είπε. Την Δευτέρα είχε εξεταστεί και είχε βρεθεί θετική ένας από τους τρεις ανθρώπους που κατήγγειλαν τον τραγουδιστή

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχόλιο για την υπόθεση από τον τραγουδιστή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM