Στο νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας (upd)

Στο νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας (upd) Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, σήμερα το πρωί, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο κ. Παπούλιας νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική καθώς ο πυρετός και ο βήχας ήταν τα δύο συμπτώματα που ανησύχησαν τους οικείους του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αμέσως, σύμφωνα με το ΑΠΕ, επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει διάγνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του τέως ΠτΔ,  «Ο κύριος Κάρολος Παπούλιας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM