Να κληθεί ο Καμμένος για κατάθεση στην Επιτροπή Θεσμών ζητούν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης

Να κληθεί ο Καμμένος για κατάθεση στην Επιτροπή Θεσμών ζητούν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Κοινό αίτημα για την κλήση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, πρόκειται να καταθέσουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε ο Πάνος Καμμένος να καταθέσει για την υπόθεση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Δεδομένου ότι η σχετική αίτηση που κατέθεσε ο Σπύρος Λυκούδης, εκ μέρους του Ποταμιού -και με την οποία συμφώνησαν οι βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης- απορρίφθηκε ως αόριστη, από την πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αυτή θα αναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί εκ νέου.

Η προθεσμία που έθεσε η κ. Χριστοδουλοπούλου για την επανακατάθεση του αιτήματος ακρόασης του Πάνου Καμμένου είναι η 18η Ιουλίου. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει απόφαση επί του αιτήματος.

Σημειώνεται ότι ο Μ. Γιαννουσάκης είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor 1» τον Ιούνιο του 2014.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM