ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βρετανία: H απίστευτη στιγμή που ένα ανεξέλεγκτο λεωφορείο χτυπάει περαστικό και αυτός δεν παθαίνει το παραμικρό - ΒΙΝΤΕΟ

Βρετανία: H απίστευτη στιγμή που ένα ανεξέλεγκτο λεωφορείο χτυπάει περαστικό και αυτός δεν παθαίνει το παραμικρό - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
3

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την απίστευτη, σχεδόν σοκαριστική στιγμή που ένα λεωφορείο χτυπά περαστικό σε δρόμο του Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το περασμένο Σάββατο ο Simon Smith προσπαθούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο της πόλης όταν ένα εκτός ελέγχου αστικό λεωφορείο ήρθε από τη γωνία και τον χτύπησε από πίσω ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Smith δεν έπαθε το παραμικρό (υπέστη ελαφρά τραύματα) και μάλιστα, λίγα λεπτά μετά μπήκε ατάραχος σε παμπ της περιοχής.

Ο ίδιος μιλώντας στο BBC South Today δήλωσε ότι «είναι τυχερός που ζει».

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε σε κλήση για αυτοκινητιστικό ατύχημα με την εμπλοκή ενός λεωφορείου και ενός πεζού νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ασθενοφόρο κλήθηκε, επίσης, στο σημείο. Η κυκλοφορία στο δρόμο διεκόπη για περίπου δύο ώρες. Δεν έγιναν συλλήψεις».

Η εταιρία που διαχειρίζεται τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης χαρακτήρισε «φρικτό» το περιστατικό και ενημέρωσε ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα.

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM