Πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά και διαμάντια βρέθηκαν στο Χαλάνδρι

Πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά και διαμάντια βρέθηκαν στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
(Φωτογραφία αρχείου) ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
0

Πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά και ασημικά, κοσμήματα, αλλά και μεγάλη ποσότητα διαμαντιών ανακάλυψαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα αποτελούσαν την κρυψώνα για τα μέλη της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2016, έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου βρήκαν επίσης πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, τα κλοπιμαία είχε κρύψει σε διάφορους χώρους των διαμερισμάτων ένας 43χρονος Έλληνας ενεχυροδανειστής που είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου. Μαζί του είχε συλληφθεί και μία 40χρονη.

Οι δυο φέρονται να διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και διέθεταν για ρευστοποίηση στην αγορά κοσμήματα που προέρχονται από τη δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM