Τζανακόπουλος: Στόχος μια καθαρή λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου

Τζανακόπουλος: Στόχος μια καθαρή λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Στόχος είναι «μια καθαρή λύση» στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε πως η χώρα έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση.

«Στις 15 Ιουνίου γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για καθαρή λύση, για να πάρουμε μια συνολική συμφωνία και να δώσουμε τέλος στην αμφιβολία για συμμετοχή η μη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι αυτό θα αλλάξει στο σύνολό της την εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι οι πολιτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη, αλλά και το σύνολο των ξένων Μέσων, στηρίζει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα της Ελλάδας να βρει λύση, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, όπως είπε. 


Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του ΔΝΤ και των εταίρων της χώρας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμιά πρόταση που θα αφήνει κενά για τη συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ.

Οικονομία
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τουλάχιστον αυτοί διαπραγματεύονται παιδιά, δεν είναι σαν τους προηγούμενους τους άσχετους, τους αγράμματους, τους δοσίλογους, τους γερμανοτσολιάδες, τους νενέκους. Με τον ΣΥΡΙΖΑ η χώρα πάει μπροστά, όλοι θα βγείτε κερδισμένοι. Ήδη είστε κερδισμένοι, γλιτώσατε κι από το email Χαρδούβελη. Μπράβο, καλή επιλογή. ΞΑΝΑ ΣΥΡΙΖΑ.