«Ένα όμορφο αγόρι με μια εμφανίσιμη μαμά» - Το σεξιστικό σχόλιο του Μπερλουσκόνι για τον Μακρόν και την Τρονιέ

«Ένα όμορφο αγόρι με μια εμφανίσιμη μαμά» - Το σεξιστικό σχόλιο του Μπερλουσκόνι για τον Μακρόν και την Τρονιέ Facebook Twitter
2

Ο Σίλβιο Μπελουσκόνι, ο ηγέτης που έγινε διάσημος για την σκανδαλώδη συμπεριφορά του και τα οργιώδη πάρτι του με νεαρές γυναίκες προχώρησε σε ένα τουλάχιστον απρεπές και σεξιστικό σχόλιο για το νέο γάλλο πρόεδρ και τη σύζυγό του.

Τι είναι ο Μακρόν κατά τον Μπερλουσακόνι; «Ένα 39χρονο, όμορφο αγόρι με καλή εργασιακή εμπειρία και μια εμφανίσιμη μαμά που τον κρατούσε από το χέρι από όταν αυτός ήταν ακόμα παιδί». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή σχέση με μια γυναίκα 49 χρόνια μικρότερή του και που στα 80 του χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με νεαρά κορίτσια στα πάρτι «μπούγκα-μπούγκα».

«Ένα όμορφο αγόρι με μια εμφανίσιμη μαμά» - Το σεξιστικό σχόλιο του Μπερλουσκόνι για τον Μακρόν και την Τρονιέ Facebook Twitter

Το σχόλιο έγινε κατά την επίσκεψη του Μπερλουσκόνι στην πόλη Μόντσα, στη βόρεια Ιταλία, σε εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας του δημάρχου που προέρχεται από το κόμμα «Forza Italia».

Το χονδροειδές και σεξιστικό σχόλιό του Μπρελουσκόνι προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τα γαλλικά μίντια να το τονίζουν σε παραλληρισμό με το παρελθόν του και να τον χαρακτηρίζουν ακόμη και γραφικό υπενθυμίζοντας και άλλες σεξιστικές και ατυχείς εκφράσεις του.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM