ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το μεσημέρι του Σαββάτου κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα

Το μεσημέρι του Σαββάτου κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μέτρα και τα αντίμετρα Facebook Twitter
0

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Θεσμούς. 

Ο προγραμματισμός της συζήτησης και επεξεργασίας του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», έχει, ήδη, ανακοινωθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σύμφωνα με αυτόν, το νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη συζητείται στην Ολομέλεια.

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαΐου, για την έναρξη της συζήτησης.

Την Παρασκευή, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Γίνεται μία ολοκλήρωση των άρθρων και πρέπει να είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη... Tο πότε θα κατατεθεί δεν έχει σημασία, αν θα είναι αύριο ή την Κυριακή. Ολοκληρώνεται σήμερα το νομοσχέδιο στις τεχνικές λεπτομέρειες».

Πολιτική
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM