Έκλεισε μέρος του Χίθροου για "ζήτημα ασφαλείας"-Ανεστάλησαν πτήσεις

Έκλεισε μέρος του Χίθροου για "ζήτημα ασφαλείας"-Ανεστάλησαν πτήσεις Facebook Twitter
0

Την αναστολή  πτήσεων από το Terminal 3 αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου, κάνοντας λόγο για  «ζήτημα ασφάλειας» και προκαλώντας χάος για τους ταξιδιώτες.

Οι επιβάτες μοιράστηκαν φωτογραφίες στα socialmediaμε τεράστιες ουρές, καθώς χιλιάδες επιβάτες που αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις.

Ένας εκπρόσωπος του Χίθροου δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό που προκάλεσε την προειδοποίηση ασφάλειας.

Είπε: «Οι αναχωρήσεις ανεστάλησαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το Terminal 3 κι αυτό οφείλεται σε ένα ζήτημα ασφαλείας.

Λυπούμαστε πολύ για τυχόν επιβάτες των οποίων τα ταξίδια επηρεάζονται. Η ασφάλεια και η ασφάλεια των επιβατών και των συνεργατών μας είναι υψίστης σημασίας.»

Σύμφωνα με την independent, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας εκπρόσωπος μίλησε για «ύποπτο πακέτο».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM