Mεξικό: Ανθρωποκυνηγητό για 8 άτομα που βίασαν μητέρα και κόρη και σκότωσαν ένα παιδί 2 ετών

Mεξικό: Ανθρωποκυνηγητό για 8 άτομα που βίασαν μητέρα και κόρη και σκότωσαν ένα παιδί 2 ετών Facebook Twitter
Το βανάκι στο σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο
0

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό η πράξη οκτώ ατόμων που βίασαν μια μητέρα και την 14χρονη κόρη της και σκότωσαν ένα βρέφος δυο ετών, μπροστά στα μάτια του πατέρα.

Το απεχθές έγκλημα συνέβη στο δρόμο από την Πόλη του Μεξικού προς την Πουέμπλα, όπου η οικογένεια κινούνταν με το βανάκι της. Τη στιγμή που η τετραμελής οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ του δρόμου για λίγη ξεκούραση, περίπου στις 3 τα ξημερώματα,  δέχτηκε την επίθεση των οκτώ δραστών που έφτασαν εκεί με δυο οχήματα.

Όταν προσπάθησαν να αντισταθούν, οι άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν το βρέφος και στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα και την 14χρονη κόρη της. Διέφυγαν με το φορτηγάκι της οικογένειας το οποίο βρέθηκε αργότερα σε άλλο σημείο, στην άκρη της εθνικής οδού.  

Mεξικό: Ανθρωποκυνηγητό για 8 άτομα που βίασαν μητέρα και κόρη και σκότωσαν ένα παιδί 2 ετών Facebook Twitter

Τα θύματα περπάτησαν δυο χιλιόμετρα προκειμένου να βρουν το πλησιέστερο τηλέφωνο και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες της εθνικής οδού, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες. Μέχρι στιγμής, παρά την τεράστια αστυνομική κινητοποίηση, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος από τους εγκληματίες που πιστεύεται ότι κρύβονται στην κοινότητα της Santa María Moyotzingo.

Οι βίαιες επιθέσεις στο Μεξικό σημειώνουν άνοδο και η εθνική οδός είναι ένα από τα σημεία στα οποία η βία και το έγκλημα πολλαπλασιάζονται. Μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες είναι να ρίχνουν πέτρες ή άλλα αντικείμενα από τις γέφυρες στα αυτοκίνητα για να τα αναγκάσουν να σταματήσουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Διεθνή / «Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Περσικό Κόλπο - Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ καταγγέλλουν παραβίαση διεθνούς δικαίου, ενώ οι Συμφωνίες του Αβραάμ κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα
LIFO NEWSROOM
«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM