Βόλος: Ομολόγησε o 41χρονος αδερφός του θύματος - Τηγάνι το όπλο του εγκλήματος

Βόλος: Ομολόγησε o 41χρονος αδερφός του θύματος - Τηγάνι το όπλο του εγκλήματος Facebook Twitter
Η φωτό αριστερά είναι από το magnesianews.gr
0

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες των αστυνομικών ότι δράστης της στυγερής δολοφονίας του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής έξω από το σπίτι του, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Νέας Ιωνίας Βόλου, ήταν ο ίδιος του ο αδερφός, με τον οποίο έμεναν μαζί.

Όπως ομολόγησε ο 41χρονος, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν στο σπίτι τους όπου είχαν καταναλώσει αλκοόλ, όταν κάποια στιγμή το θύμα του επιτέθηκε και σε μία προσπάθεια να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Όπως ανέφερε, στη συνέχεια τον έβγαλε έξω από το σπίτι για να πάρει αέρα γιατί νόμιζε ότι είχε απλώς λιποθυμήσει.

Έπειτα, ο 41χρονος δράστης δήλωσε ότι έπεσε για ύπνο επειδή ήταν ζαλισμένος από το ποτό και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, πως αρχικά ο 41χρονος αδελφοκτόνος είχε ισχυριστεί ότι οι δυο τους είχαν πέσει θύματα ληστείας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, τον κατέστησαν υπ' αριθμόν ένα ύποπτο. Τελικώς, τη Δευτέρα το πρωί ομολόγησε την πράξη του και επειδή σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία θα παραπεμφθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τα δύο αδέρφια ζούσαν μόνα τους στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ πριν από δύο χρόνια έχασαν τη θεία τους που ήταν ο τελευταίος κοντινός συγγενής τους. Γείτονες λένε ότι τα δύο αδέρφια είχαν συχνά προστριβές και πως πολλές φορές είχε γίνει αντιληπτό ότι είχαν μεταξύ τους έντονους καυγάδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, magnesianews.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM