Εκατόμβη νεκρών στη Συρία από το χτύπημα στα λεωφορεία αμάχων

Εκατόμβη νεκρών στη Συρία από το χτύπημα στα λεωφορεία αμάχων Facebook Twitter
1

Εκατόν δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα προάστια του Χαλεπιού, εναντίον λεωφορείων, τα οποία μετέφεραν εκτοπισμένους από περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.


Μεταξύ των 112 νεκρών περιλαμβάνονται 98 άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από τις τοποθεσίες Φούα και Καφράγια (βορειοδυτική Συρία), διευκρίνισε η ΜΚΟ.

Εκατόμβη νεκρών στη Συρία από το χτύπημα στα λεωφορεία αμάχων Facebook Twitter


Ο προηγούμενος απολογισμός αυτής της επίθεσης στο Ρασιντίν, για την οποία δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, έκανε λόγο για 43 νεκρούς.


Η έκρηξη έπληξε λεωφορεία που μετέφεραν σιίτες κατοίκους, καθώς περίμεναν για να περάσουν, από ανταρτοκρατούμενα εδάφη, σε εδάφη που ελέγχονται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μεταξύ των εμπολέμων για την απομάκρυνση των αμάχων.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια