Χαλκίδα: Νεκρός 59χρονος μετά από πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα

Χαλκίδα: Νεκρός 59χρονος μετά από πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτογραφία: eviazoom.gr
0

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της Ιχθυόσκαλας, στη Χαλκίδα, 59χρονος οδηγός, όταν το IX αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το αυτοκίνητο, που βρισκόταν εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων, έπεσε στη θάλασσα όταν λύθηκε το χειρόφρενο.

Τον οδηγό οποίο ανέσυραν από το όχημα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το αυτοκίνητο ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM