To μπέρδεμα με την αλλαγή της ώρας στα Κατεχόμενα

To μπέρδεμα με την αλλαγή της ώρας στα Κατεχόμενα Facebook Twitter
0

Η αλλαγή της ώρας, που σημαίνει ότι πλέον η ώρα θα είναι ενιαία σε ολόκληρη την Κύπρο, έχει προκαλέσει προβλήματα στα κατεχόμενα, αφού λόγω της τεχνολογίας, η αυτοματοποιημένη ρύθμιση σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, πήγε το χρόνο μια ώρα πιο μπροστά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Έτσι, σύμφωνα με τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες, από το πρωί στα κατεχόμενα,  το ερώτημα «τι ώρα είναι;» είναι κάπως δύσκολο να απαντηθεί σωστά.

Η ρύθμιση της ώρας, σε συσκευές android, έγινε αυτόματα ακολουθώντας την αλλαγή της ώρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ηλεκτρονικών συσκευών να πάνε μία ώρα μπροστά, ενώ θα έπρεπε να έχουν παραμείνει σταθεροί αφού τα Κατεχόμενα, με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», έχουν αποφασίσει να ακολουθούν την Τουρκία και να μην μπαίνουν σε χειμερινή ώρα.

Δίνεται μάλιστα, μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να συμβουλεύεται ο κόσμος σωστά για την ώρα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM