«Ασημένια» η Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης

«Ασημένια» η Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης Facebook Twitter
EPA/IAN LANGSDON (φωτογραφία αρχείου)
0

Η ελληνική αποστολή στο Μπακού πανηγύρισε ένα ακόμα μετάλλιο. Η Βασιλική Μιλλούση κατέκτησε τη 2η θέση στη δοκό ισορροπίας, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017».

Όπως αναφέρει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η έμπειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό της δοκού και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με 13,633 β., τερματίζοντας πίσω από τη Ρουμάνα σταρ Καταλίνα Πονόρ (13,833 β.). Τη νικήτρια τριάδα συμπλήρωσε η Αυστραλή Έμιλι Λιτλ (13,433 β.).


Στον προκριματικό της Παρασκευής (17/03), η Μιλλούση είχε πλασαριστεί στην 4η θέση με 13,133 βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά απέφυγε τις αστάθειες και παρουσίασε εξαιρετικά το καινούριο πρόγραμμά της, με το οποίο προσδοκεί να φτάσει σε διάκριση και στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM