Σκουρλέτης: Ο δήμος Ζακύνθου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τα απορρίμματα

Σκουρλέτης: Ο δήμος Ζακύνθου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τα απορρίμματα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0


«Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από την πλευρά του δήμου Ζακύνθου, ώστε να μην ενεργήσει άμεσα. Επομένως, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, καθώς δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά παιχνίδια σε βάρος των πολιτών της Ζακύνθου, οι οποίοι εδώ και πέντε μήνες έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στην αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, που τον επισκέφθηκε ζητώντας εξεύρεση λύσης.

Ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων του νησιού ότι, ο δήμος Ζακύνθου έχει ήδη στη διάθεσή του τρεις εναλλακτικές λύσεις, με τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα στα επόμενα βήματα διαχείρισης του προβλήματος.


Να σημειωθεί ότι, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο προ μηνός, συμφωνήθηκε έως τις 30 Μαρτίου τα απορρίμματα να έχουν δεματοποιηθεί και να μεταφερθούν σε κατάλληλο χώρο, ωστόσο τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM