Ο Τσίπρας απαντά στον Λεβέντη στην «Ώρα του Πρωθυπουργού»

Ο Τσίπρας απαντά στον Λεβέντη στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» Facebook Twitter
0

 

Σε ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» απαντά αυτή την ώρα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε επίκαιρη ερώτηση για την Υγεία και το ΕΣΥ, κάνοντας   λόγο για ασαφείς αλλαγές που γίνονται στον τομέα, καλώντας τον Πρωθυπουργό να διευκρινίσει διάφορα θέματα, όπως το αν υπάρχουν αξονικοί τομογράφοι και αν έχουν περίθαλψη οι ανασφάλιστοι.

Η ομιλία του κ. Τσίπρα έρχεται μία μόλις ημέρα μετά το δημοσίευμα του Reuters που έκανε λόγο για έκτακτη συνέντευξη του Πρωθυπουργού και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε από την κυβέρνηση που έκανε μάλιστα λόγο για «fake news».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM