Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του στην προεκλογική του εκστρατεία

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του στην προεκλογική του εκστρατεία Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Μπαράκ Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του τον Οκτώβριο, προς το τέλος της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά δεν παρουσίασε κάποιες αποδείξεις για να στηρίξει την κατηγορία του.


"Πόσο χαμηλά είχε πέσει ο πρόεδρος Ομπάμα ώστε να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή προεκλογική διαδικασία. Αυτό είναι Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος! Βάζω στοίχημα ότι ένας καλός δικηγόρος θα έστηνε πολύ γερή υπόθεση με το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, μόλις πριν από τις εκλογές!", έγραψε ο Τραμπ σε μια σειρά από tweets στον λογαριασμό του στο Twitter νωρίς σήμερα.


Σε ένα από τα tweets ο Τραμπ γράφει ότι οι καταγγελόμενες υποκλοπές έλαβαν χώρα στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη αλλά "δεν βρέθηκε τίποτα".

Η κυβέρνηση Τραμπ έχει δεχτεί έντονες πιέσεις από το FBI και από έρευνες του Κογκρέσου σχετικά με τις επαφές ανάμεσα σε μέλη της προεκλογικής του ομάδας και ρώσους αξιωματούχους στη διάρκεια της εκστρατείας.


Ο Ομπάμα επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία και ζήτησε από ρώσους διπλωμάτες να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο με αφορμή την ανάμειξη της χώρας σε μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων εναντίον οργανώσεων του Δημοκρατικού Κόμματος κατά τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.


Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τραμπ, ο Μάικλ Φλιν, παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι είχε συζητήσει για τις αμερικανικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας με τον ρώσο πρεσβευτή στις ΗΠΑ πριν αναλάβει ο Τραμπ την εξουσία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM