Ένοπλη ληστεία σε εργοστάσιο αλευροποιΐας στα Οινόφυτα

Ένοπλη ληστεία σε εργοστάσιο αλευροποιΐας στα Οινόφυτα Facebook Twitter
0

Ένοπλοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο εργοστάσιο Μύλοι Ασωπού στα Οινόφυτα και πήραν το χρηματοκιβώτιο, που είχε μέσα άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, σύμφωνα με τον Σκάι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, οι δράστες είναι πιθανότατα τα μέλη της γνωστής συμμορίας που «χτυπάει» επιχειρήσεις και κλέβει τα χρηματοκιβώτιά τους.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι επτά δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έφτασαν με δύο οχήματα στο εργοστάσιο. Αφού εισέβαλαν στα γραφεία, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

Περίπου μια ώρα αργότερα, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ένα από τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη ληστεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM