No.1

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες, Μποφόρ, χαλάζι και χιόνια

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες, Μποφόρ, χαλάζι και χιόνια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από απόψε το βράδυ και από νοτιοδυτικά, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες -που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις- και τις κατά τόπους χιονοπτώσεις.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ:

Απόψε το βράδυ στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Αύριο Τρίτη, στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες, στην Πελοπόννησο κυρίως στα παραθαλάσσια και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Επίσης κατά τόπους σε όλη την ηπειρωτική χώρα. Την Τετάρτη στα νησιά του Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ:

Απόψε το βράδυ στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτ. και κεντρ. Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο-πάνω από τα 300 μέτρα.

2. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (24/01/17):

Στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρις τις απογευματινές ώρες. Στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο(πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην αν. Μακεδονία και τη Θράκη με σταδιακή εξασθένιση

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM