Razer Valerie: Το πρώτο λάπτοπ με τρεις οθόνες μόλις παρουσιάστηκε στο Λας Βέγκας

Razer Valerie: Το πρώτο λάπτοπ με τρεις οθόνες μόλις παρουσιάστηκε στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

Οι πολλαπλές οθόνες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και παρέχουν εξαιρετικά προνόμια τόσο στο gaming όσο και στις εργασίες σε γραφεία.

Στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας σήμερα, η εταιρία Razer παρουσίασε μαι συσκευή που έχει προκαλέσει τουλάχιστον περιέργεια ή και ενθουσιασμό στους λάτρεις της τεχνολογίας.

Το Valerie, ο πρώτος φορητός υπολογιστής στον κόσμο που ενσωματώνει τρεις οθόνες σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Με την πρώτη ματιά, το Project Valerie φαίνεται ίσως ανόητο. Θεωρητικά τα λάπτοπ θα πρέπει να γίνονται όλο και πιο λεπτά και όλο και πιο ελαφριά αυξάνοντας τις επιδόσεις τους.

Razer Valerie: Το πρώτο λάπτοπ με τρεις οθόνες μόλις παρουσιάστηκε στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
Razer Valerie: Το πρώτο λάπτοπ με τρεις οθόνες μόλις παρουσιάστηκε στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
Razer Valerie: Το πρώτο λάπτοπ με τρεις οθόνες μόλις παρουσιάστηκε στο Λας Βέγκας Facebook Twitter

Το Valerie κρατά μόνο το τελευταίο ως δεδομένο και υπόσχεται μια νέα εμπειρία. Η εταιρία παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο χωρίς να ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, κάτι που για κάποιους σημαίνει πως ίσως είναι απλά ένα πρότζεκτ γοήτρου και όχι κάτι που θα φτάσει άμεσα στην αγορά.

Συνολικά, οι τρεις 17,3-ιντσών οθόνες IGZO με τεχνολογία βίντεο Nvidia G-Sync παρέχουν ανάλυση 12K (4Κ έκαστη) κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρείτε άλλο φορητό υπολογιστή με περισσότερα pixel από το Project Valerie.

Ο υπολογιστής βασίζεται στη «ναυαρχίδα» της εταιρίας Blade Pro laptop και τροφοδοτείται από μια θηριώδη κάρτα γραφικών, έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Intel Core και μνήμη 32GB. Γενικά, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο των υπολογιστών, υπάρχει πάνω στο Valerie το οποίο έχει βάρος λίγο μεγαλύτερο από πέντε κιλά.

«Οι πολλαπλές επιφάνειες εργασίας γίνονται όλο και πιο απαραίτητες για τους επαγγελματίες, τους δημιουργούς και τους παίκτες», λέει ο Min-Liang Tan, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Razor και σημειώνει πως για πρώτη φορά έχουμε όλα τα εργαλεία αυτά σ' ένα φορητό υπολογιστή.

Ακόμη και αν δεν κυκλοφορήσει ποτέ, η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα όπως και η παρουσίαση:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με βλάβες σε όλα τα συστήματα του οργανισμού, σύμφωνα με νέα μελέτη

Τech & Science / Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με βλάβες σε όλα τα συστήματα του οργανισμού, σύμφωνα με νέα μελέτη

Οι συγγραφείς της μελέτης υποστηρίζουν ότι η εξάπλωση των UPF τροφοδοτείται από «επιθετικές εμπορικές πρακτικές» πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες επηρεάζουν τον δημόσιο διάλογο και αναστέλλουν ρυθμιστικές πρωτοβουλίες
LIFO NEWSROOM
Το Τρίτο Στάδιο: Η μυστηριώδης «γέφυρα» μεταξύ ζωής και θανάτου

Τech & Science / Το τρίτο στάδιο: Η μυστηριώδης «γέφυρα» μεταξύ ζωής και θανάτου

Η ικανότητα των κυττάρων να προσαρμόζονται και να μεταμορφώνονται μετά τον θάνατο υποδηλώνει ότι ο θάνατος ενός οργανισμού μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για την εμφάνιση νέων μορφών ζωής με την πάροδο του χρόνου
LIFO NEWSROOM