Απεργία πείνας ξεκίνησαν δεκάδες πρόσφυγες στη Χίο

Απεργία πείνας ξεκίνησαν δεκάδες πρόσφυγες στη Χίο Facebook Twitter
0

Απεργία πείνας ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας δεκάδες πρόσφυγες στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, αντιδρώντας σε πληροφορίες που διέρρευσαν για επαναπροωθήσεις προς την Τουρκία τις επόμενες ημέρες, καθώς και στην έλλειψη ηλεκτρικού, νερού και καλής ποιότητας φαγητού, όπως μεταδίδει το politischios.gr. 

Ο καταυλισμός της Σούδας έχει περικυκλωθεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του politischios, επίκειται διαμαρτυρία και στη ΒΙ.ΑΛ. εντός της ημέρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM