Eπίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ: Είστε συνδικαλιστικό όργανο, όχι κομματικό φερέφωνο

Eπίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ: Είστε συνδικαλιστικό όργανο, όχι κομματικό φερέφωνο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

"Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σύμφωνα με την οποία η σημερινή βίαιη ενέργεια των Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στα γραφεία της οφείλεται στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ", τονίζει σε ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

 

"Η ΕΣΗΕΑ", συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, "είναι συνδικαλιστικό όργανο και όχι κομματικό φερέφωνο", για να προσθέσει πως "η ανακοίνωση αυτή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει. Καταλήγει μόνη της η ΕΣΗΕΑ να προσφέρει τελικά κάλυψη στους Χρυσαυγίτες".

 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του και τα στελέχη χωρίς καμία εξαίρεση, και καθόλη τη διάρκεια της πολιτικής τους διαδρομής, έχουν δώσει αγώνες ενάντια στο φασισμό και τον εθνικισμό. Δεν ανακάλυψε όψιμα τη φασιστική απειλή όπως η Νέα Δημοκρατία που για χρόνια κάλυψε την δράση της και πρόσφερε πολιτική νομιμοποίηση στο νεοναζιστικό μόρφωμα", υπογραμμίζει. Θυμίζει, εξάλλου, ότι "δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει στις τάξεις του πρώην και νυν ακροδεξιούς και εθνικιστές". "Ας μην το ξεχνάει αυτό η ΕΣΗΕΑ", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
"Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του και τα στελέχη χωρίς καμία εξαίρεση, και καθόλη τη διάρκεια της πολιτικής τους διαδρομής, έχουν δώσει αγώνες ενάντια στο φασισμό και τον εθνικισμό." Πηγή: www.lifo.grΕπειδή κάποιοι ξαναγράφουν την ιστορία και η ιδεολογική ηγεμονία αρχίζει να σαπίζει, ας συνειδητοποιήσουμε όλοι επιτέλους πως τον φασισμό και τον εθνικισμό τον νίκησε η αστική Δημοκρατία, τα φιλελεύθερα και τα συντηρητικά ανά τον κόσμο. Σίγουρα δεν τον νίκησαν οι προσκυνητές του Στάλιν, του Μάο και του Κάστρο. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα για όποιον δεν στρουθοκαμηλίζει ολόκληρη η Αριστερά -πλην ορθοδόξων- σχημάτισε κυβέρνηση με την ακροδεξιά δύο φορές σε ένα χρόνο, προσπαθεί συστηματικά να δυναμώσει ένα ξεκάθαρα νεοναζιστικό μόρφωμα με 1002 τρόπους και προσπαθεί να υπονομεύσει τους Δημοκρατικούς θεσμούς με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.