Τα αρτοποιεία που παράγουν ψωμί από φρέσκια ζύμη θα διαθέτουν πλέον ειδικό σήμα που θα το πιστοποιεί

Τα αρτοποιεία που παράγουν ψωμί από φρέσκια ζύμη θα διαθέτουν πλέον ειδικό σήμα που θα το πιστοποιεί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
0

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων κυκλοφόρησε και έχει αρχίσει να διανέμει στα μέλη της το νέο σήμα του σωματείου που αφορά στην ενημέρωση των καταναλωτών ότι στα συγκεκριμένα σημεία πώλησης παράγεται φρέσκο ψωμί από φρέσκια ζύμη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα αρτοποιεία/φούρνοι σε κάθε γειτονιά που φέρουν το σήμα αυτό, κάθε μέρα ζυμώνουν, ψήνουν και διαθέτουν από αγνές πρώτες ύλες χωρίς να παρεμβληθεί κατάψυξη φρέσκο ψωμί το οποίο μπορεί να προμηθευτεί ο Έλληνας καταναλωτής.

Στα αρτοποιεία που θα φέρουν αυτό το σήμα θα μπορούν πλέον οι καταναλωτές να βρίσκουν και να προμηθεύονται φρέσκο ψωμί από φρέσκια ζύμη με αδιάκοπη διαδικασία αρτοποίησης.

Το σήμα αυτό δημιουργήθηκε για να απαλείψει τη σύγχυση που σύμφωνα με διάφορες μελέτες υπάρχει στους καταναλωτές σχετικά με το φρέσκο ψωμί.

Δείτε το σποτ της ΣΑΑΠΠ όπως ανέβηκε στη σελίδα «Στηρίζω το Φούρνο της Γειτονιάς» στο Facebook:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM