LIVE!

Έρευνα και από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών μετά τις καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές

Έρευνα και από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών μετά τις καταγγελίες ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές Facebook Twitter
0

Τη διερεύνηση προς κάθε κατεύθυνση της καταγγελίας του ΚΚΕ για συνακροάσεις, ανακοίνωσε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών με τη συγκρότηση Ομάδας Ελέγχου, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ζαμπίρα.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αρχής, μετά τη δημόσια καταγγελία του ΚΚΕ σχετικά με συνακροάσεις με τρίτους στο τηλεφωνικό του κέντρο, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) επελήφθη αμέσως του θέματος, συγκροτώντας Ομάδα Ελέγχου και η ΑΔΑΕ ξεκίνησε ήδη τον έλεγχο των καταγγελλομένων συμβάντων και διερευνά το ζήτημα προς κάθε κατεύθυνση.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ζαμπίρας, καλείται ενώπιον της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 11:00, προκειμένου να παρουσιάσει την έκθεση πεπραγμένων της Αρχής για το 2015, αλλά και να ενημερώσει για τυχόν εξελίξεις σχετικά με το θέμα των καταγγελιών του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται πως χθες το ΚΚΕ ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση πως «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο "κέντρο"». Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε χθες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM
Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM