Τόσκας: Οι αστυνομικοί που φυλάνε επισήμους θα επιστρέψουν στο δρόμο

Τόσκας: Οι αστυνομικοί που φυλάνε επισήμους θα επιστρέψουν στο δρόμο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Την πεποίθησή του ότι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας θα οδηγήσει σε καλύτερη αστυνόμευση, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τις περιοχές εκείνες όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση προσφύγων.

Παράλληλα, ο κ.Τόσκας επισήμανε ότι αστυνομικοί που έχουν διατεθεί στη φύλαξη επισήμων θα επιστρέψουν στο δρόμο για την ασφάλεια του απλού πολίτη.

Όσον αφορά στο προσφυγικό, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας ανέφερε ότι θα αποσυμπιεστεί η κατάσταση που επικρατεί σε νησιά, με τη μεταφορά προσφύγων σε άλλες περιοχές, ενώ σχετικά με το ειδικό μισθολόγιο των ενστόλων, υπογράμμισε ότι θα ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της εργασίας τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλημέρα με Τόσκα. Λίγο από αντιαστυνομικό σανό για τα αδέρφια του αντιεξουσιαστικού μπλοκ που τρώνε στη μάπα Καμμένο και Πάκη αλλά τσεπώνουν επιδοτήσεις για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αν και Κυριακή κάποιος θα βρεθεί να πάρει τη σκυτάλη.