Συνελήφθη 28χρονος με σχεδόν ένα τόνο οστρακοειδή, ακατάλληλα προς κατανάλωση

Συνελήφθη 28χρονος με σχεδόν ένα τόνο οστρακοειδή, ακατάλληλα προς κατανάλωση Facebook Twitter
0

Με σχεδόν ένα τόνο οστρακοειδή μέσα στο αυτοκίνητό του, συνελήφθη στην Εγνατία οδό στο ύψος της Κομοτηνής, ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις περί αλιευτικού και περί αγορανομικού κώδικα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκε ποσότητα οστρακοειδών (αχιβάδα), συνολικού βάρους 915,2 κιλών, για τα οποία δεν κατείχε τα απαιτούμενα έγγραφα, ενώ, όπως προέκυψε, είναι μη ασφαλή για κατανάλωση.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM