Τουρκία: Δυο στρατιώτες νεκροί από επιθέσεις Κούρδων

Τουρκία: Δυο στρατιώτες νεκροί από επιθέσεις Κούρδων Facebook Twitter
0

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν χθες το βράδυ από δύο επιθέσεις που πραγματοποίησαν Κούρδοι αντάρτες στη νοτιοανατολική τουρκική επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.

 

Οι αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) επιτέθηκαν στο προάστιο Λις στο Ντιγιάρμπακιρ, με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων στρατιωτών. Ένας από αυτούς πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

 

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ένας άλλος στρατιώτης δέχθηκε τα πυρά ανταρτών του PKK στο προάστιο Μπιζμίλ του Ντιγιάρμπακιρ, ενώ έβγαινε από όχημα, έξω από το σπίτι του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM