Σε "στενή επαφή" με τις τράπεζες βρίσκεται η Τράπεζα της Αγγλίας μετά την απόφαση για Brexit

Σε "στενή επαφή" με τις τράπεζες βρίσκεται η Τράπεζα της Αγγλίας μετά την απόφαση για Brexit Facebook Twitter
0

Το εποπτικό όργανο της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε επαφή με τις τράπεζες ενόψει του ανοίγματος των αγορών μετά την επικράτηση του στρατοπέδου υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στη χώρα, δήλωσε σήμερα πηγή που είναι ενήμερη για την κατάσταση.

Τα χρηματιστήρια παγκοσμίως έκαναν βουτιά την ώρα που τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα δείχνουν ότι το 51,8% των Βρετανών ψήφισε υπέρ του Brexit και το 48,2% υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.

Η στερλίνα έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1985 και το Χρηματιστήριο του Λονδίνου αναμένεται να σημειώσει αιφνίδια πτώση στο άνοιγμα.

"Η Προληπτική Ρυθμιστική Αρχή της Τράπεζας της Αγγλίας βρίσκεται σε στενή επαφή με τις τράπεζες", σημείωσε η πηγή αυτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM