Στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι

Στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
0

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη σε νοσοκομείου του Μιλάνου για καρδιακό πρόβλημα, το οποίο πάντως δεν απειλεί τη ζωή του, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του κόμματός του.

Ο 79χρονος κεντροδεξιός ηγέτης έχει διατελέσει τέσσερις φορές πρωθυπουργός.

Το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η νοσηλεία του Μπερλουσκόνι ήταν απαραίτητη λόγω μιας "καρδιακής ανεπάρκειας".

Ο Μπερλουσκόνι, στον οποίο είχε τοποθετηθεί βηματοδότης σε αμερικανικό νοσοκομείο όταν ήταν 70 ετών, θα υποβληθεί σε τεστ "μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες" για να καθοριστεί η κατάλληλη θεραπεία, αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM