Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο

Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
0


Ο Λευκός Οίκος επέστρεψε «σε κανονική λειτουργία» έπειτα από τον μερικό αποκλεισμό που επιβλήθηκε νωρίτερα σε τμήμα του συγκροτήματος της αμερικανικής προεδρίας.

Το συναγερμό προκάλεσε ένα νεαρό άτομο που πέταξε ένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω από τον εξωτερικό φράχτη, ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Σον Χόλτσκλο, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, αρμόδιας για τη φύλαξη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.


«Ένα άτομο πέταξε ένα μεταλλικό αντικείμενο πάνω από τον φράχτη στην βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου. Ένστολοι αξιωματικοί της Μυστικής Υπηρεσίας αμέσως συνέλαβαν το άτομο, χωρίς να συμβεί κανένα σοβαρό περιστατικό. Όλοι οι έλεγχοι σάρωσης του μεταλλικού αντικειμένου είχαν αρνητικά αποτελέσματα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ