Ταυτοποιήθηκε το θύμα του στυγερού εγκλήματος που βρέθηκε τεμαχισμένο σε μονάδα ανακύκλωσης

Ταυτοποιήθηκε το θύμα του στυγερού εγκλήματος που βρέθηκε τεμαχισμένο σε μονάδα ανακύκλωσης Facebook Twitter
0

Γνωστά έγιναν στην Αστυνομία τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος και τεμαχισμένος στις 10 Φεβρουαρίου, μέσα σε απορρίμματα ανακύκλωσης σε μονάδα στον Ασπρόπυργο.

Τη φωτογραφία του νεκρού είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική άδεια προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες και να κάνει γνωστή την ταυτότητα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολίτης αναγνώρισε το νεκρό και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 41χρονο Βούλγαρο, και πλέον οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται σε άλλη βάση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM