Με συνοδεία αστυνομικών έφυγαν από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Άγριος προπηλακισμός από τους αγρότες

Με συνοδεία αστυνομικών έφυγαν από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Άγριος προπηλακισμός από τους αγρότες Facebook Twitter
2

 

Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης μετακινήθηκε σήμερα το μεσημέρι το αγροτικό μπλόκο του τελωνείου των Κήπων. Οι εξαγριωμένοι αγρότες οι οποίοι στρατοπέδευσαν έξω από το αεροδρόμιο περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού, Αναστασία Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο, που επέστρεφαν από την Αθήνα.

Οι αγρότες πολιόρκησαν για σχεδόν δύο ώρες το αεροδρόμιο και εμπόδισαν την έξοδο των βουλευτών καθώς ζητούσαν συνάντηση μαζί τους η οποία τελικά έγινε.

Ωστόσο όταν λύθηκε η πολιορκία, ομάδα αγροτών τους περίμενε στην έξοδο και τους προπηλάκισε με υβριστικές εκφράσεις. Τον βουλευτή Δημήτρη Ρίζο συνόδευαν αρκετοί αστυνομικοί στο όχημα του προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια.


2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM