Η Peta δωρίζει εκατοντάδες γούνες σε πρόσφυγες και εξηγεί το γιατί

Η Peta δωρίζει εκατοντάδες γούνες σε πρόσφυγες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
0
Η Peta δωρίζει εκατοντάδες γούνες σε πρόσφυγες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter

Η Peta ανακοίνωσε πως στέλνει πολλές γούνες από γούνες στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία, αλλά και στη Συρία ως προσφορά σε όσους έχουν απελπιστική ανάγκη να κρατηθούν ζεστοί στις σκληρές συνθήκες εκεί.

Μαζί με τα τα φορτία από γούνες αποστέλλονται δερμάτινα παλτό και δερμάτινες μπότες και παπούτσια.

Η Peta δωρίζει εκατοντάδες γούνες σε πρόσφυγες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter

Οι γούνες και όλα τα δερμάτινα προϊόντα προέρχονταν από ανθρώπους που επέλεξαν να αφαιρέσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα από τις ντουλάπες τους ανταποκρινόμενοι στις δράσεις της οργάνωσης που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

"Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τα βιζόν, τα κουνέλια, τις αγελάδες, τα σκυλιά και όσα άλλα ζώα που σφαγιάστηκαν για το δέρμα τους για να γίνουν αυτά τα ρούχα, αλλά μπορούμε να τα προσφέρουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται για να επιβιώσουν" αναφέρει η ανακοίνωση η οποία σημειώνει πως οι μόνοι άνθρωποι που έχουν δικαιολογία να τα φορούν αυτό το χειμώνα είναι οι πρόσφυγες.

Στην ίδια ανακοίνωση καλεί όσους θέλουν να πάψουν να φορούν γούνες και δερμάτινα ρούχα από νεκρά ζώα, να τα προσφέρουν στον οργανισμό για τη δράση που όπως λένε "θα φροντίσει τα ρούχα αυτά να μην έχουν γίνει από σκοτωμένα για μάταιο λόγο ζώα."

Η Peta δωρίζει εκατοντάδες γούνες σε πρόσφυγες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Διεθνή / Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

«Βασίλε Φρουμουζάκε: Ο υποδειγματικός πατέρας που έκρυβε έναν κατά συρροή δολοφόνο», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον άνδρα που έχει ομολογήσει δύο γυναικοκτονίες μετά από βασανισμό και ερευνάται για άλλα εγκλήματα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ