Twin Peaks

Twin Peaks Facebook Twitter
0

Οκύριος Ρέστης αγόρασε και το SportimeFM,πιθανόν για να αξιοποιηθεί από τουςνέους του φίλους στο ΔΟΛ. Οι προτάσειςτου για να εξαγoράσειτην Ακαδημία Αθηνών βρίσκουν εμπόδιοσε ορισμένους γηραλέους αθανάτους, πουδεν θέλουν να στενοχωρήσουν τουςσπόνσορές τους (γραφεία κηδειών ως επίτο πλείστον) Τελικά, η ΓιάνναΑγγελοπούλου δεν λέει να χτίσει τοαντίσκηνό της στην εχθρική στέπα τωνmedia.Kατάπαραδοχήν της, 34 εκατομμύρια ευρώ ήτανοι ζημίες του πολύπλαγκτου εγχειρήματός«Ελεύθερος Τύπος» μέχρι στιγμής.Και τα έντερα στο χώμα δείχνουν όχι πολύσπουδαία πράγματα για τους οιωνοσκόπους.Το μοναστήρι να ‘ναι καλά Μαύρη τροπή φαίνεται να παίρνει η καριέρατου κυρίου Αναστασιάδη. Αλλά και ηκαριέρα εκείνων που τον διώκουν, αν καιπολύχρυσος, ελεεινή είναι: μέσα στημικροπρέπεια, την αγραμματοσύνη καιτην κοινωνική επιθετικότητα Οι Έλληνες πολιτικοί μοιάζουν πολύστους ράπερς που φτάνουν στο Νο1:Αποκοιμιούνται στον ξαφνικό πλούτο τηςμεγάλης αρπαχτής, ξεχνώντας τη ρητορικήτης απελευθέρωσης και τα λοιπά και ταλοιπά Μια ενδιαφέρουσαείδηση έχει το μπλογκ kourdistoportokali:μεγαλοεπιχειρηματίας Ρομπέν των Δασών,απηυδισμένος από τον ανοίκειο πλούτοδιεφθαρμένων πολιτικών, φωτογραφίζεισυστηματικά από ελικοπτέρου τις βίλεςκαι τις πισίνες τους. Ένα απλό «πόθενέσχες» θα μπορούσε να στείλει στηφυλακή τους περισσότερους Μεγάλη επιτυχία για την «ΚυριακάτικηΕλευθεροτυπία» και τη Γιάννα Παπαδάκουη συνέντευξη της Εύης Τσέκου. Αυτό είναιη μόνη απάντηση στα «Πρώτα Θέματα»:δημοσιογραφία εναντίον μάρκετινγκ (ανκαι κάτι που θα συνδύαζε και τα δύομοιάζει ακαταμάχητο)Αξιοσημείωτηη γλώσσα των λεγόμενων ενημερωτικώνμπλογκ: στα περισσότερα είναι άξεστη,τραμπούκικη και απειλητική - πολλέςφορές ξωκείλει σε εξόφθαλμους εκβιασμούς.Ο αιώνιος ελληνικός χαρακτήρας -ιστορημένος ήδη από τον Αριστοφάνη, μεολίγη από μεσημεριανάδικο και ειδήσειςΜαλέλη Οι τελευταίες: τοαφρόψαρο της «Αυριανής»Και η Μαριάννα Πυργιώτη στο δημοτικόραδιόφωνο του 9.84. Το πάρτι συνεχίζεταιαμείωτο. Οι καλεσμένοι τρώνε από ταπλούσια μπουφέ. Τα βιολιά παίζουνελαφρούς, σχεδόν επιπόλαιους σκοπούςκαι ο Τιτανικός της ακροαματικότηταςπλέει και τραγουδάει Η Αρλέταήταν προφήτις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM