Ισπανία: Οι αρχές ζητάνε φυλάκιση και για τον Μέσι για την φοροδιαφυγή

Ισπανία: Οι αρχές ζητάνε φυλάκιση και για τον Μέσι για την φοροδιαφυγή Facebook Twitter
0

Μπορεί ο γενικός εισαγγελέας της Βαρκελώνης να είχε ζητήσει την αθώωση του Λιονέλ Μέσι για φορολογική απάτη και να είχε ζητήσει τη φυλάκιση του πατέρα του για 1,5 χρόνο θεωρώντας ότι ο σταρ του ποδοσφαίρου δεν ήξερε πως εκείνος χειριζόταν τα χρήματα του, οι οικονομικές αρχές έχουν όμως διαφορετική γνώμη.

Συγκεκριμένα ο φορέας που εκπροσωπεί το δημόσιο στην υπόθεση ζήτησε να καταδικαστεί ο Λιονέλ Μέσι σε  22 μήνες φυλακή συγκρουόμενος με τον εισαγγελέα που ζήτησε την απαλλαγή του. Το ισπανικό κράτος έχει ήδη υποβάλει κατηγορητήριο εναντίον του παίκτη και απευθύνει έκκληση η δίκη να γίνει τόσο κατά του πατέρα όσο και κατά του γιού.  

Ο ανακριτής έκρινε ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο σταρ της Μπαρτσελόνα είχε όφελος από την φοροδιαφυγή ενώ σχετικά με το αν είχε γνώση των ενεργειών του πατέρα του υποστηρίζει ότι αυτό πρέπει να κριθεί μετά την ακρόαση.

Η συνολική φοροδιαφυγή του παίκτη ανέρχεται σε 4,1 εκατομμύρια ευρώ που «χάθηκαν» σε φορολογικούς παραδείσους όπως το Μπελίζ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM