Χαϊκάλης: ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ είπαμε πολλά προεκλογικά. Έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί

Χαϊκάλης: ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ είπαμε πολλά προεκλογικά. Έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

Μιλώντας στο Mega, o υφυπουργός Εργασίας Παύλος Χαϊκάλης, κληθείς να σχολίασει τις προεκλογικές εξαγγελίες, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ ειπώθηκαν αρκετά πριν τις εκλογές, θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί», τονίζοντας βέβαια πως «Εμείς στηρίξαμε την κυβέρνηση για να αλλάξει το μοντέλο διακυβέρνησης». Υποστήριξε πως αρκετή από την πίεση που ασκήθηκε στη χώρα, ειδικά στο τέλος Ιουνίου, «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», χωρίς ωστόσο να καταδικάσει τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση.

 

Αναφορικά με τη γενικότερη συζήτηση για την πορεία της χώρας, σχολίασε πως «δεν έχει ακούσει σοβαρές αντιπροτάσεις», συμπληρώνοντας πως «Είναι αχαρτογράφητα νερά το να φύγεις από ένα σκληρό νόμισμα σε ένα εθνικό νόμισμα».

Σε επισήμανση δε για τους ρητορικούς τόνους που είχαν χρησιμοποιηθεί στο διαχωρισμό «μνημονιακών και αντιμνημονιακών», ζήτησε «συγγνώμη για τις υπερβολές που ακούστηκαν προεκλογικά».

Τέλος, ερωτηθείς για το «πού βρίσκεται τώρα η διαφορά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», ο ίδιος απάντησε: «Στην πολιτική αντίληψη και τον τρόπο αντιμετώπιση. Τρώμε την λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, το θέμα είναι πώς αντιδράς, η αντίδραση είναι που κάνει τη διαφορά».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Η διαφορά μεταξύ προηγουμένων και τωρινών που πάνε να μας πείσουν οι επαγγελματίες παπατζήδες της προπαγάνδας είναι η εξής απλή: οι προηγούμενοι έπαιρναν μέτρα και χαίρονταν τρίβοντας την κοιλιά τους από ευχαρίστηση ενώ οι τωρινοί παίρνουν τα μέτρα και κλαίνε με μαύρο δάκρυ από τη λύπη. Δεν είναι καλύτεροι οι τωρινοί;
Η τοποθέτηση Λαζόπουλου, συγγνώμη ...Χαικάλη στο κρισιμότερο πόστο είναιπράξη πολιτικού χιούμορ όπως αυτή του μεταρρυθμιστή ...Τσουκαλά (!!!) η τουΛαφαζανη στην παραγωγική ανασυγκρότηση (τη λέξη παράγωγη την ανακάλυψεστο λεξικό στα 64 του).Ο Τσίπρας είναι ένας θαυμάσιος χωρατατζής που σπάει πλάκα με τους φίλους του τύπου Φλαμπουράρη κάνοντας καλαμπούρια στο καφενείο Μαξίμου.
Ηρθε η ωρα μας! Εμας των Γερμανοτσολιαδων των τσιρακίων του Σομπλε και της Μερκελ. Να σας τριψουμε στα μουτρα πως οι υποσχεσεις χωρις αντίκρυσμα ηταν τοοοσο προφανεις που ουτε 10χρονο δε θα τις πιστευε. Παρολα αυτα ο "σοφος" λαος ψηφισε. Οχι μια φορα στις εκλογες αλλα και στο δημοψηφισμα. Και ερχονται τωρα οι τιμητες της αληθειας να μας πουνε ενταξει μωρε υπερβαλαμε λιγακι. Παρτε αριστερο μνημονιο εις την δεκάτη σε σχεση με τα προηγουμενα και νιωστε ακομα λιγο πιο περηφανοι.