Ο Ομπάμα είχε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και την Άνγκελα Μέρκελ

Ο Ομπάμα είχε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και την Άνγκελα Μέρκελ Facebook Twitter
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ Τσίπρας εξέφρασε στον Αμερικανό πρόεδρο την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης με τον πρόεδρο Ομπαμα να ζητά να υπάρξει ευτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

O εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Josh Earnest ανακοίνωσε επίσης πως ο αμερικανός πρόεδρος είχε συνομιλία και με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Όπως αναφέρεται από τον Λευκό Οίκο και σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters, o Oμπάμα εξέφρασε και στους δύο την επιθυμία του να παραμείνει η Ελλάδα μέρος της ευρωζώνης και φέρεται να υποστηρίζει πως αυτή η προοπτική είναι συμφέρουσα για όλους.

Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις ΕΔΩ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM