Στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης Facebook Twitter
0

Τα σκαλιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας θα ανέβει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης  προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η συνάντηση ορίστηκε στις 2 μετά το μεσημέρι και σε αυτή ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Παυλόπουλο την έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μετά από το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις χθες στις Βρυξέλλες.

«Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας» αναφέρει το Ποτάμι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM